mandag 7. januar 2008

Sting for sting-alongen

Color0002 Vel da var mitt broderi for januar ferdig sydd. Jeg har prøvd ut noen flotte silketråder som kaktus quilts har fått inn i butikken. Den er litt glattere en vanlig bomullstråd og ganske lett å sy med. Jeg har valgt å sy det i en farge for å holdet det i en ren stil. Har planer om å bruke stoffer fra Moda som heter chocolate til å sy en ramme rundt senere engang. Stoffene ligger klar på syrommet mitt!!!

Mangen har allerede sydd sine broderier ferdige. Anbefaler på det sterkest å ta turen innom på sting for sting sin siden og se alt det flotte som er blitt brodert. Synes det er helt utrolig ,ett motiv og så mange flotte løsninger på å brodere.

Quilte-hilsen fra Rita

17 kommentarer:

toja sa...

Det ble knallfint i rødt!

syersken sa...

Nydelig ble det i rødt.Lykke til med prosjektet.

Marita bk sa...

Lekker Redwork!

Tiriltunge sa...

Det ble virkelig flott i rødt. Lykke til videre.

rutha sa...

Hei er vel enig i det der andre sier, den ble kjempe fin i ensfarvet også. morsomt og se på sting for sting siden og se alle resultater av et mønster. Gleder meg til fortsettelsen.

mreteveian sa...

Broderiet ble flott i rødt! Takk for tipset om tråden, - skal ta det med meg.

Anni sa...

Meget fin farve på dit broderi, flot at broderiet er holdt i en farve, glæder mig til at se det monteret.

Nina In Norway sa...

Godt nytt år til deg også.
Nå er jeg tilbake i bloggland. Gleder meg til å sy. Vi snakkes.

Dinemor sa...

Det ble nydelig! Jeg har vært å tittet på sting for sting siden, og det var så mye fint der. Skulle gjerne vært med på dette jeg også, men jeg broderer bunad så det får holde nå tror jeg. Men jeg kommer til å følge med på hva dere syr ;)

Anne Mari sa...

Ååå den var fin! Og koselig!

9na sa...

Så fint det ble! Jeg har sydd snømannen din, se bloggen min! Jeg likte snømannen veldig godt, gleder med til å se din egen variant!

9na sa...

Flott! Jeg legger ut nytt bilde i morgen etter soloppgang... Ha en fin kveld! Ps møsteret ditt er kjempefint!!! Liker det såå godt.

9na sa...

Jeg får faktisk ikke til noe finere bilde enn det jeg har på bloggen min nå, jeg...

Hobbygåsa sa...

Oj, det ble jo skikkelig fint i ensfarget, det hadde jeg ikke tenkt på! Takk for pene ord, og en takk tilbake til deg for skikkelig fine mønster. Valgte snømannen for den er bare så søt, men det er lenge å vente til mars så det andre mønsteret ditt vil helt sikkert også bli stitchet i mellomtiden. Det er kjempefint det også. Dette er så gøy! Ha en riktig fin helg!

Butterfly sa...

Hei
Jeg har tagget deg i bloggen min. Ta en titt da vel :o)

Ha en fiin helg!

mettepia sa...

Aldeles nydelig. Dett er ikke noe for meg. Dette blir så pirkete,men kunne gjerne ha tenkt meg o prøvd en gang. Vi får se hva våren bringer. HAr meldt meg på et nytt sykus så jeg får se hva det blir etterpå. Riktig god helg.

Mita`s hjørne sa...

Tusen takk for kommentaren i min stitchblogg...
Så flott januarbroderiet ditt ble...
Februarmotivet var jo utrolig flott - måtte ha med begge jeg, skikkelig vingle-pettter...

Ha en koselig dag...