tirsdag 16. oktober 2007

Sy-dag med min sønn


Denne uken har det ikke blitt så veldig mye sying på meg. Har vært veldig travelt opptatt med mye jobbing, både på Kaktus quilt på dagtid og Prixen, hvor jeg jobber en del kvelder i uka. Neste uke blir det litt roligere....håper jeg :D

Min sønn og jeg hadde oss en sy- dag forrige helg. Han hadde såååå lyst til å sy ett forkle til sin onkel som hadde bursdag denne helgen. Han laget ett forkle til seg selv på skolen i våres, og hadde da lovet onkelen han skulle sy ett likt til ham når han hadde bursdag. Så vi reiste ut til ikea og kjøpte oss litt stoff og satte igang.
Og her er forkle ferdig og overlevert til bursdags barnet. Det passet jo perfekt og ble tatt i bruk med en gang. :D

Jeg fikk streng beskjed av min svoger, at noe bildet av ham ikke skulle i bloggen min. Så da fikk jeg "herje" litt med ham da.....hehe.... Hvorfor Elvis bildet?? Fordi han er en stor Elvis fan .

****************

Må bare fortelle at jeg sa til min mann at gutten var jo sååå flink på sy maskinen, at nå skulle jeg lære ham å sy lappetepper o.l. Min mann ble litt rar i ansiktet og laget noen grimasjer og syntes ikke det var morsomt i det hele tatt....haha.

Hva er det med fedre og sønner som syr på symaskin. De synes hvis ikke det passer isammen. Kan kanskje si at sønnen min ble fort lei på maskinen, men det behøver jeg ikke å si til mannen min.....hehe..gjør jeg vel ?? *smile*