søndag 7. oktober 2007

EQ6

Endelig har jeg og fått den!!Juhuuuuu!!!!
Har ventet på den leeenge nå. Min mann har ett søskenbarn som bor i Vancouver ,Canada.
Jeg visste de skulle til Norge i mai, så jeg kontaktet hans kone sist vinter, om hun kunne være så snill og kjøpe EQ6 for meg. Og som den gjestfrie og snille dama hun er, så kunne hun selvfølgelig kjøpe den for meg.
Siden hun ikke syr selv, så sendte jeg henne noen adresser hvor i Vancouver hun kunne finne quiltebutikker.....hehe, internett er en fine ting :D
Innehaveren av quiltebutikken, ble så imponert over atEQ programmet skulle helt til Norge, så hun sende med en ekstra presang......ett program med mange flotte stoffer som jeg kan laste ned i min EQ !!
Det ble ikke noe av den turen i mai og heller ikke i sommer.
Men nå endelig er de her i Norge og jeg fikk mitt etterlengtede Quilteprogram. *sååå glad*


Ble litt motløs da jeg så manualen, hele 304 sider. Jeg er ikke flink til å lese meg frem( les:litt lat). Liker best prøve og feile metoden ......men,jeg må nok sette meg godt inni det og begynne å lese den, sukk.Har og funnet ut at jeg vil ha min egen laptop, tror ikke denne dataen klarer mer programmerVi er to voksne og to barn som deler på denne,så nå vil jeg ha min egen.Nå må jeg bare overbevise min mann om at han og synes det er en kjempesmart ide *glise*


Det nyeste Quilt-sampler bladet er i salg nå. Juhuu!!

Må ha det,bare må ha det!!

Så har jeg og prøvd meg på ett annet quiltemønster fra den japanske boka.

Jepp, lika kjekt enda!!!

Og helt tilslutt vil jeg bare vise mitt nyeste stitchery. Dette er noe jeg liker mer og mer å gjøre. Vet ikke helt hva jeg skal bruke dette til når det er ferdig. Kanskje en pute eller ei veske.

11 kommentarer:

toja sa...

Gratulerer med programmet! Det ser kjempespennende ut!

Elisabeth sa...

Utrolig masse fint du lager, særlig for en som bare kan sy rett søm til gardiner *ler*
Tusen takk for titten.

Anonym sa...

Kos deg med EQ6, har ikke begitt meg inn på slikt! Lykke til! Mye fint du lager! Hilsen kjerring

syglad sa...

Sandelig lager du masse flott og lykke til med programmet ditt.
Ha en flott søndagskveld.

Unni sa...

Ska sei du er produktiv:)
Masse fint du har laget, skal bli kjekt å se det i "levende live"
Må ha oss ein sjokoladekaffedrøs snart
Klem Unni

Anonym sa...

Hei !
jeg har også fått litt "dilla" på stitchery, men har aldri lært det skikkelig. Ser ut som du syr med en slags vatt bak ? Stemmer det ? Jeg har bare sydd på enkelt stoff før, men du får vel en bedre effekt med vatt sikkert. Kan jeg spørre hva slags vatt du har bak der ? Du finner meg på http://nilenaal.blogg.no

Rita sa...

Oj, så mye kjekt på en gang da. Du har "toge" det med flettequilt ser jeg. Snopte også dette bladet til helga. Stitcherybildet ble fint det. SNakkes.

Berit sa...

Så mye fint du lager. EQ6 programmet ser kjempespennende ut. Lykke til med det!
Berit K

Beate Larssen sa...

Her var det mye flott! Stitchery ser morsomt ut. Gryteklukluten, er den fletta? Vakkert blir det uansett.

May K sa...

Gratulerer med EQ6! Du har noe å glede deg til! Anbefaler sterkt å gjøre leksjonene, da får du bedre innblikk i hvordan ting fungerer, samt at det er oppgaver du må gjøre. Det er ikke så ille som det ser ut! Og selvfølgelig må du ha din egen laptop! Tenk å sitte i godstolen, med pc'n på fanget og bare leke! Lykke til!

Virtuella sa...

Flettequilt ser litt stilig ut, alt det folk kan finne ut! *imponert*
Bunad ja.. jeg aner jo ikke hva jeg holder på med, det er ingen i min familie som har en bunad jeg kan se på, så jeg vet jo ikke helt hvordan dette skal bli. Nettopp derfor synes jeg det er spennende ja! Så jeg tråkler når kurslederen sier tråkle og jeg tråkler nøye! *fnise*
Tirsdag skal jeg begynne på vesten, det gleder jeg meg til, da begynner jeg vel å se hvordan det hele skal bli, en gang.
Og så må jeg ned på Nordaker å kjøpe mer lin til skjorten, de har gitt meg stoff som gir meg 4 cm for korte ermer...