søndag 15. november 2009

I disse Influensa tidene….

 

Denne løperen har ligget klar i vel en uke nå, men jeg har ikke fått blogget om den før nå. Grunnen er at jeg har hatt influensa og ligget nede for telling hele denne uken. I tillegg så har min mann og sønn og måtte holde sengen denne uken.  Min datter er den eneste som gikk klar hele influensaen denne gangen.

557

Tilbake til løperen, den var i det forrige Quiltemagasinet, og mønsteret er av AnnAKa.  Jeg valgte å ikke ha med yo.yoène som skulle pyntet opp hjertene.

558

  Når en jobber i en quiltebutikk, så har en mange stoffer å velge mellom.Å få inn nye stoffer i butikken er som jul og bursdag på en gang. Men noen ganger er det ikke alltid en vet hva en skal sy av enkelte stoffer en får inn, Slik  som dette nydelige stormønstret fersken fargede stoffet.

560 - Kopi

Da jeg fant et mønster i ett gammel resirkulert quilteblad(takk, Mrs Moen)  visste  jeg med engang hvilket stoff som måtte brukes.

559

Nå er den sammen sydd og ligger klar for quilting. Akkurat nå holder jeg på å tegne på mønsteret som jeg skal  quilte etter. Det tar litt tid, men jeg tror resultatet blir ganske bra tilslutt :)

 

Klem fra Rita

5 kommentarer:

malla-b sa...

Kjempefine ting du lagar. Trur ikkje berre det er de somm jobber i stoffbutikker som føler det slik. Trur det hadde blitt ganske fult heime med stoff dersom eg hadde jobba i ein stoffbutikk.

marita sa...

Du syr og syr *imponert* Denne duken er min dårlige samvittighet - jeg har nemlig kjøpt motivstoffet..... og sånn går no dagan'. Godt du er bedre av influensaen og i virke igjen. Klem.

Odins lille hjørne sa...

Håper du føler deg bedre etter influensaen!! Det tar litt tid før formen kommer 100 % tilbake, men plutselig er du der!

Kjempeflott løper og duk!! Søte detaljer og flotte farger på løperen!
Duken seg virkelig sommerlig ut! Den blir nok kjempeflott på det bordtet den havner på!

Mrs Moen sa...

Superlekker; gleder meg til å se den ferdig quiltet!

Irene sa...

Nydelig hjerteduk!