mandag 5. oktober 2009

Vestlandstreff

I helga har jeg vært på Stord, på Vestlandstreff. Har aldri vært på slik samling  før men det ga jammen meg mersmak. Har kost meg og sydd hele helgen. Min quiltevenninne, Margit, hentet meg fredag ettermiddag, og så bar det avsted.  Med ferje og ett stoppested(shopping) så var vi fremme rundt kl 1830…..tidsnok til registreringen kl 1900. Litt å spise, så var det å høre litt på  foredraget til Andrè Wallenborg.  Er glad jeg fikk det med meg, for det var virkelig interessant  å høre på. Og ikke minst inspirerende:D

234 Dette er en veske som ble sendt rundt, som vi kunne kikke litt nærmere på.

 

 

 

Neste dag begynte kursene. Jeg hadde meldt meg på maskinquilte kurset. Kuset var ved Sølvi L. Krokeide. Jeg gledet meg til kurset, men var litt nervøs, fordi dette var første gang jeg deltok på ett kurs innen lappeteknikk\quilting. Så jeg viste ikke helt hva jeg gikk til. Det jeg kan om lappeteknikk og slikt , har igunnen vært prøving og feiling på egen hånd. Men det har som regel gått bra til nå :D  Heldigvis valgte Margit det samme som meg, så da hadde vi selskap i hverandre.

267 - Kopi  Jeg kjente ikke til denne damen fra før, men du verden for ett unikum hun var når det kom til  quilting på symaskinen. Hun delte villig vekk med sin kunnskap, og det var mye. Men ett bilde hun hadde hengt opp gjorde at jeg stusset litt, for dette hadde jeg sett før. Du kan se det her. Ok, så  hadde jeg hørt om henne før, men jeg så mest på teppe og ikke så mye på  navnet. *rødme*  

234235

Jeg har ikke noe ferdig produkt å vise frem. Det var mye teori og endel prøvesying av lapper.Har tatt mye bilder for å huske en del av teorien.  Jeg skal prøve meg på en trapunto, om ikke så lenge. Så da har jeg noe  jeg kan vise frem. I mellom tiden får dere se på prøvelappene mine.

236237

 

Tusen takk til deg Sølvi, for ett flott og lærerikt kurs.

Jepp, det har vært en utrolig kjekke quilte helg, og Stord Quiltelag har all grunn til å være stolte av seg selv, med et flott og gjennomført quiltetreff. Flott hotel,flott mat med en koselig festmiddag på lørdagskvelden. Og mange kjekke butikker og ikke minst mange koselige quiltedamer på tur.

Neste år ,i 2010, blir det Vestlandstreff i Haugesund i begynnelsen av oktober……hmmm, og det er jo heller ikke så langt hjemmefra LOL!!

 

Klem fra Rita

PS: Stord Quiltelag har lagt inn en masse bilder fra helg,så ta en tur innom og kos dere!!!

5 kommentarer:

toja sa...

Høres ut som du har kost deg! Alltid kjekt på quiltetur!

Mammamiia sa...

Jeg må bare si at jeg er SÅ IMPONERT over dere som klarer å trylle slik med symaskinene! Skulle ønske det var meg.....
Ha en flott høstdag!
Mammamiiaklem :)

Mrs Moen sa...

Velkommen hjem fra tur; vi får vel en liten oppdatering neste uke:-)

Odins lille hjørne sa...

Hørtes ut som et kjekt kurs!!!

Tusen takk for hjelp anng.spørsmålet om bloggen som du hjalp meg med, da jeg var innom butikken. E fikk dæ te, takket være deg!! tjo ho!

kreativkjeller sa...

Takk for titten i bliggen din... :-)

Du lager veldig mye fint...måtte legge deg til i mine blogger. :-)

Har vært på kurs i helgen til Sølvi Krokeide...et funn. :-) Kunne godt tenkt meg et kurs i frihåndsquilting.

Ha en kreativ uke.