torsdag 30. april 2009

Endelig snart ferdig.

bilder 008 Endelig kan jeg si at jeg ser lyset i enden av tunnelen. Har levert ut to bunader, en skjorte og en cape i april og jobber nå med siste innpurt med den tredje bunaden som må være ferdig til den 10. mai. Ble en liten utsettelse på den siste, pga influensaen som har herjet med meg. Har vært slapp og lite opplagt nå i snart en uke, men nå begynner jeg å komme meg, heldigvis.

bilder 009                                                                                                                                                       Denne bunaden ble sydd til nabo jenta. Hun ble så fornøyd, at hun rusla hjem i den. Hehe..første gang jeg har levert ut en bunad, som “gikk” hjem av seg selv.

 

 

 

bilder 010 På jobb har jeg sydd en 17.mai løper i friske farger. Jeg falt pladask for dette røde rose stoffet,så uansett hvordan løperen ble til, så skulle dette stoffet med. Gleder meg til å legge den på bordet. Blir første gang jeg

pynter til 17.mai inne. Vanligvis

setter vi noen flagg i krukker og kar utforbi, men pynter ikke noe

 særlig inne. I år blir det annerledes.

bilder 012

6 kommentarer:

Merete sa...

Kjempeflott 17. mai løper, skjønner godt at du vil pynte inne i år med så lekker løper:-)

jofridsquilt sa...

denne var skjønn. Fargane berre smiler. Helsing Jofrid

Elin sa...

Kjempe flott :D

Liv sa...

Flott bunad du har sydd. Jeg liker også å sy bunader, men det er ganske tidkrevende. Du har en spennende blogg. Det ligger en hilsen til deg i bloggen min.

Liv sa...

Går det an å spørre hvordan du har fått til den flotte bakgrunnen din i bloggen din?

Lillesnuppa sa...

Virkelig litt av et arbeid du gjør når du syr slike flotte bunader. Beundringsverdig! 17.mailøperen din ble sprek og fin. Ønsker deg en fin søndag.