onsdag 17. september 2008

13. September
Vel som sagt så er jeg nå endelig blitt voksen og jeg tenkte
jeg kunne vise noen av blomstene som ventet meg da vi kom hjem fra Køben.Litt av gavebordet. Min mor hadde vært så fornuftig å veksle inn pengegaven fra dem, i danske penger, LOL, og de gikk i miniatyrer og ett lekkert armbånd i sølv, kjøpt på markeden på lørdag.

Unni, en god venninne av meg, overrasket meg med gave før vi reiste. To bøker, som jeg gleder meg til å lese, kopp fra Greengate og ett nydelig kort som hun hadde laget selv. Her kan du se hele kortet. Det er bare så nydeligt!!

Og pakke helt fra Australia. Tusen takk, Karen!! Savner deg!! *klem*

Siden det ikke ble noe selskap på selve dagen, feirer jeg den nå denne helgen med familien. Gleder meg :-)7 kommentarer:

Ruth@ sa...

Får vel si velkommen etter...
Mye fint du har fått og det er fortjent... kos deg ..og passere disse nullene er liksom være en de andre..men det går over ...Nå koser jeg med for jeg har passert et slik null tall.. Vi får kose oss med symaskin ,stoffer og tråd og alt annet utstyr...
Ha en fin dag og uke...

Erica sa...

gratulerer med dagen :D Imponert over at du husket den, jeg glemmer min egen bursdag. Vel, kanskje jeg kommer til å huske den når jeg får rundt tall om 3 år.

Tina sa...

Gratulere med vel overstått 40 års dag. Velkommen i klubben :-)

Annemariesquilt sa...

Gratulere så mye med dagen og jeg håper du får en flott feiring denne helgen.. Koppen fra Green Gate er bare helt skjønn!

mreteveian sa...

jeg er seint ute, men har tenkt så mange dager at jeg ville si hipp -hipp - hurra for deg!
Kjekt å bli førti, ja :-)

Elin sa...

Gratulerer med vel overstått :D

Anni sa...

Tillykke med fødselsdagen, lidt sent, men som man siger - bedre sent end aldrig - kan se at du havde en god weekend i København.