tirsdag 8. juli 2008

Ferien

På lørdag kom vi hjem fra Mallorca, hvor vi har vært i 14 dager. Nærmere bestemt i "Viva Blue" i Alcudia. Dette var vår første tur til Mallorca (tro det eller ei *smile*) Vi er ikke så mye til syden-reisende. Min familie og min søsters famile ble invitert av våre foreldre i forbindelse med mors 60 års-dag. Og jeg må si at vi koste oss fra dag en. Nydeligt hotell med leiligheter og kjempeflott området med basseng og flott underholdning om kvelden.
Inngangen for hotellet.


Resepsjons områdetDette er rett utenfor resepsjonen hvor vi går videre til våre leiligheter. Her peide "flettedamene" å sitte. Av en merkelig grunn, spurte de aldri om jeg ville ha fletter.....hihi, det måtte ha blitt verdens minste rasta fletter det da....*flire*


Her er litt av det flotte uteområdet .


Dette er inne i selve leilighets-komplekset.
Vi boddet ved siden av hverandre i andre etasje.


Her er jeg på min søsters balkong og ta bilder. Vår balkong er den som stikker ut. og den i midten bodde mor og far. Der inntok vi alle, frokost hver morgen, før vi gikk ned til bassenget for å sole oss.
Ser at jeg har vært litt i feriemodus og tatt total ferie i topplokket. Jeg har glemt å ta bilder både av leilighet vår og fra bassenget. Vel jeg har fra bassenget, men vil ikke legge inn bilder av familien, så da blir det blogging uten basseng-bilder :-)
Mer fra ferien kommer senere.

4 kommentarer:

Anne Mari sa...

Hotellet så kjempeflott ut! Tenker det var kjekt ja! :-)

Anonym sa...

så flott at du har hatt en fin ferie, velkommen hjem og ha en fortsatt fin sommer! Hilsen Stella

LivM sa...

Dette så da virkelig innbydende ut. Skjønner at dere har hatt en utrolig fin ferie!Det er jo ekstra koselig når hele familien kan reise sammen!

Annemariesquilt sa...

Heia..
Ser ut som om du har hatt en deilig tur. Stedet ser helt skjønt ut. Nå er det min tur,nå tar jeg en bloggpause og reiser til Portugal på tirsdag, jippi!!
Fortsatt god sommer..