onsdag 12. mars 2008

Nytt Quilte-forum

Hvis dere trykker på Logoen,så kan dere gå inn og se det nye quilteforumet. Det ble startet av Kristen for snart ett år siden, men det er nå, de seneste dagene det har virkelig tatt av og blitt ett aktivt og triveligt forum. Håper at flere av dere flotte quilte damer vil være med oss.


Jeg har endelig fått gjort noe med stitchery bildene mine. Jeg har brukt Moda Chocolate stoffene mine som kant rundt bildene.......men, mars stitcheryen ligger enda på vent, få se om jeg ikke får brodert litt på den i påsken.

Måtte bare legge inn dette stemnings bildet av de flotte blomstene mine.Fant plutslig ut at jeg hadde noe som het stemningsbilde-knapp på kamerat mitt.....noe som gjør at jeg kan ta flotte stearinlys bilder. Fikk digital-kamera til bursdagen min i september, og jeg holder fremdeles på å finne ut av det.....ting tar tid, ikke sant!! LOL!!
****************
In english: There is a new forum for us quilters.I am sorry but, it`s all written i norwegian in there. And I have finally managed to put some borders around my stitcheries for January and february......March stitchery I haven`t started on yet.

7 kommentarer:

monamor sa...

Stikker innom for å ønske deg ei fin påske

Anni sa...

Flotte stoffer du har brugt om broderierne, ønsker også dig en god påske. Ser spændende ud det nye quilteforum du har lagt link ind til.

Annemariesquilt sa...

Så flott at noen bruker energi på å lage et quilteforum. Det blir spennede. Må se på det når jeg kommer hjem fra ferie ute i april engang... Har vært litt innom Hobbyboden innimellom. Men jeg bruker egentlig veldig mye tid foran PC så jeg må jo få tid til å sy også, he he...
Ønsker deg også god påske. Håper du får en flott kreativ ferie.

GreteR sa...

Tittar innom ein liten tur for å ynskje eg ei fin og koseleg påskeveke.

Tiriltunge sa...

Stitcheryene dine ble virkelig flott med disse stoffene. Tusen takk for link til quilteforumet. Jeg måtte jo selvfølgelig melde meg inn her, det ser jo spennende ut. Ha ei riktig fin påske.

Elisabeth Augusta sa...

Hehe, jeg har hatt kameraet mitt i to år og har langt fra lært meg å utnytte det. Er en lat knipser.
God påske!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.