mandag 2. juli 2007

En uke i Danmark!


En uke i Danmark går fort. Der er så mange inntrykk og så mye å oppleve,og ikke minst koseligt med disse små husene og koselige hagene.Dette bilde tok jeg i Skagen,på vei fra havnen mot gågaten. Det er første gang jeg har vært i Skagen.Utrolig flott by. Og selvfølgelig måtte jeg innom og se de berømte skagen-maleriene.Det gikk litt i forteste laget fordi ungene var ikke fullt så intressert som moren. Men det skal de ha,de var med og kikket på alle maleriene .


Omsider kom vi oss videre til Løkken hvor vi skulle være en hel uke.Vi hadde leid oss en koselig hytte og gledes oss til sol og fint vær.....og det hadde vi, i hele to dager.
Men vi fikk oppleve noe vi ikke hadde gjort før. Feire St.Hans i Danmark. De brant ett kjempe stort bål nede på stranden og der var taler og allsang.Skikkelig koseligt.....men, vel blåst.Mandag var vi i Fårup Sommerland. Ungene hadde det skikkelig gøy, og jeg tror jammen mor og far og koste seg mellom sol og regn og sol og regn og..........
Resten av uken var det helst bare regn,ikke sol......så vi fikk oss en hele to dagers tur til Bilka. Mye kjekt og handle. Men litt kjedeligt at jeg ikke fant noen quiltebutikker eller dukkehusbutikker.
Torsdagog fredag..... storm
Lørdags kveld......hjem kjære hjem!!

Selv om det handlet mye om vær og vind når vi var der nede, så hadde vi en flott tur.
Vi traff min søster der med mann og barn og svigerforeldrene hennes ,
og vi spiste middag sammen nesten vær kveld.
Traff og en venninne av meg og hennes familie som og var på ferie på Løkken. Vi var sammen med dem i Sommerland og Bilka. Vi hadde det utrolig kjekt sammen.Mine to håpefulle på en benk i Skagen

2 kommentarer:

Virtuella sa...

Hi hi, vi har hatt akkurat det samme været som dere!
Mye vær!
Vi bodde langt langt syd, nesten ved Esbjerg.

Senorita sa...

Enten en bitteliten eller en stoooor benk. hi hi. Kjekt å se bildene fra ferien din. Har bestilt linjal, så jeg sender bud når det kommer, det er nok ettpar ekstra ting også ser du ...haha..